Mariska is van mening dat zij het makkelijkste doelwit is in de finale van Utopia 2

Mariska is van mening dat zij het makkelijkste doelwit is in de finale van Utopia 2

Als de vrouwen zich op deze nieuwe dag aan het opmaken zijn, gaat het over de veelbesproken finale. Mariska vraagt zich af of de bewoners vandaag weer zullen gaan stemmen. Ik heb nog steeds niet het idee dat dit de acht zijn die de finale gaan spelen geeft Hiske aan. Door jou krijg ik dat ook vertelt Mariska. Toch denkt ze dat er niet gestemd zal worden deze week. En anders komt Mariska weer op de bank lacht ze. Ze weet dat ze op dit moment het makkelijkste doelwit is. Vervolgens hebben de vrouwen het weer over de zwarte envelop die ze aan het begin van de week ontvingen. Het was mogelijk voor één bewoner om vrijwillig te vertrekken. Wat was er gebeurd als je had geweten dat Jessie en Merel op je gaan stemmen vraagt Hiske. Dan had ik alsnog gebleven. Voor jullie ook geeft Mariska aan. Ze hoopt wel dat het een gezellige finale blijft, zonder dat men elkaar gaat afmaken. We moeten elkaar wel een beetje in elkaars waarde laten benadrukt ze aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 90    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *