En drukke maar gezellige avond voor de bewoners

En drukke maar gezellige avond voor de bewoners

Hiske en Mariska zijn gisteren gedurende de dag druk bezig geweest met de voorbereidingen voor het Eten op woensdag. De poort gaat open en de gasten komen binnen, allemaal voor het etentje! Wanneer de gasten de silo binnenkomen worden ze hartelijk ontvangen door de bewoners. Sommige gasten zijn al eerder in Utopia 2 geweest en de bewoners zijn blij om hen weer terug te zien. Even later schuiven de gasten aan tafel. Brandon heeft al gegeten, maar komt wel gezellig bij de gasten zitten. Mariska en Hiske hebben verschillende hapjes gemaakt en de tafel staat er helemaal vol mee. De vrouwelijke bewoonsters schuiven ook aan en eten mee. Het is erg gezellig en er wordt lekker gegeten en gedronken. Na het diner wordt er nog nagepraat en wat foto’s gemaakt als aandenken. Na alle gezelligheid besluit Brandon nog even te trainen samen met Franny. Jessie en Merel houden het voor gezien en besluiten samen naar de boot te gaan om hun bed op te zoeken. Hiske en Mariska komen Gerrit nog even vergezellen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *