Jessie is blij dat hij op tijd is begonnen met het schrijven van zijn lied

Jessie is blij dat hij op tijd is begonnen met het schrijven van zijn lied

Jessie is gister middag verder aan de slag gegaan met zijn nummer voor Cees. Hij is druk met het schrijven van de songtekst en beluistert ondertussen zijn nieuwe tekst terwijl hij ook naar de melodie luistert. Merel komt ook even kijken hoe het met hem gaat. Ja, het is af!,  zegt Jessie. Hij geeft aan dat hij blij is dat hij op tijd is begonnen met dit nummer. Hoe zal de uiteindelijk versie van Jessie’s nieuwe nummer gaan klinken? En wat zal Cees er zelf van vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *