Brandon en Merel maken Utopia 2 gereed voor kerst

Brandon en Merel maken Utopia 2 gereed voor kerst

Sinterklaas heeft Utopia 2 al verlaten, dus het is tijd om de kerstversiering uit de oude doos te halen. Merel kan niet wachten om het terrein te gaan versieren. O, dit is zo leuk zegt ze enthousiast wanneer ze de kerstspullen verplaatst naar de silo. Brandon deelt Merels enthousiasme. “Santa Claus is coming to town” zingen de twee wanneer ze elkaar tegenkomen.

Jessie en Merel zijn druk bezig om de boot met kerstlichtjes te versieren wanneer Brandon naar hen toekomt. De kerstboom die ze voor in de silo hebben besteld, is te groot voor alleen de beneden verdieping. Brandon komt met het voorstel om de kerstboom door het plafond heen te laten gaan. Lachen man, helemaal perfect zegt Merel. Brandon gaat meteen aan de slag en Mylène en Merel helpen om de kerstboom op zijn plek te krijgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *