Hiske krijgt leuk nieuws voor na haar Utopia tijd

Hiske krijgt leuk nieuws voor na haar Utopia tijd

Katie is gisteren opgehaald en in goede handen bij een boerderij. Ook de andere dieren zullen niet lang meer in Utopia 2 verblijven. Zo zijn er al wel een aantal eenden opgehaald maar nog niet de Indische loopeenden. Mylène heeft tijdens haar Utopia tijd ervoor gezorgd dat er Indische loopeenden in Utopia 2 blijven. Al snel kreeg Hiske een bijzondere band met de eendjes. Hiske gaf van de week aan dat ze graag de Indische loopeenden wil hebben na Utopia 2. Franny heeft net een telefoontje gehad van de dierenverzorgster die de dieren in Utopia bracht. Na het telefoontje loopt ze naar Gerrit en Mylène toe, die samen in gesprek zijn. Ze vertelt blij het nieuws aan hen, dat de Indische loopeendjes misschien met Hiske meegaan. Voor nu gaan de dieren binnenkort naar de dierenverzorgster en wanneer Hiske de poort uit is en er klaar voor is mag ze de Indische loopeendjes ophalen. Samen met Mylène bespreekt ze een datum, wanneer alle dieren opgehaald kunnen worden. Vervolgens loopt Franny enthousiast naar Hiske toe in de silo. Hiske ik heb goed nieuws! En ze vertelt het nieuws dat alle dieren waarschijnlijk eind deze week worden opgehaald en dat Hiske de Indische loopeenden mag ophalen wanneer ze thuis is buiten de poort. Yes roept Hiske blij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 55    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *