Brandon heeft twaalf volle dozen met kleding bij elkaar voor zijn inzamelingsactie

Brandon heeft twaalf volle dozen met kleding bij elkaar voor zijn inzamelingsactie

Brandon heeft vorige week bij de bewoners aangegeven dat hij graag kleding in wilde zamelen voor mensen die het minder hebben. De bewoners zijn druk bezig geweest, want ze hebben maar liefst twaalf dozen vol weten te krijgen met kleding. Hiske en Franny helpen Brandon om de dozen klaar te zetten voor de bezorger die ze komt ophalen. Iedereen kan wel iets missen volgens Franny. Hiske en Brandon staan erbij stil dat ze anderhalf jaar geleden niet in deze luxe positie zaten. Het is een mooi platform om een voorbeeld te zijn vindt Brandon. Als je iets teveel hebt kan je het altijd met iemand delen benadrukt hij. Kort daarna rijdt de bus het Utopia 2 terrein op. Alle bewoners helpen om de dozen in te laden. Na een kleine babbel moet de bezorger weer verder. You did good, Bran zegt Mylène wanneer de bus het terrein weer verlaat. Wat vind jij van Brandon zijn inzamelingsactie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Zomaar een lezer at 22:12

    Kun je zien hoe goed ze het hebben daar. 12volle dozen met kleding. En ja er zal ook zomerkleding bij zitten maar dan nog geeft het aan dat ze zich daar aan alles tegoed doen en zeker aan kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *