Brandon vraagt aan Franny of ze de onenigheid over Katie met Merel uitgesproken heeft

Brandon vraagt aan Franny of ze de onenigheid over Katie met Merel uitgesproken heeft

Afgelopen avond kregen de bewoners een filmpje opgestuurd van de nieuwe eigenaren van Katie. Merel vond het echter niet nodig om het filmpje terug te spoelen, omdat Franny pas later aanschoof. Bij Franny schoot dit in het verkeerde keelgat. Op deze nieuwe dag vraagt Brandon aan Franny hoe het nu tussen haar en Merel gaat. Franny denkt terug aan de situatie. Ik was zo geïrriteerd dat ik zelfs geen welterusten heb gezegd geeft ze aan. En vertelt dat ze het echter al hebben goedgemaakt toen Franny haar excuses wilde aanbieden voor het niet welterusten wensen. Je moet altijd welterusten zeggen of gedag, want wie weet zie je diegene voor het laatst. Brandon vindt het fijn om te horen dat de twee het weer goed hebben gemaakt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 114    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *