De bewoners beginnen hun dag fanatiek met een potje luchtbal

De bewoners beginnen hun dag fanatiek met een potje luchtbal

Hoewel sommige de dag beginnen met een kopje koffie en nog wakker moeten worden, staan een aantal bewoners er al klaar voor om een potje luchtbal te spelen. Jessie en Hiske waren eerder vandaag al druk bezig om de luchtballen op te blazen tot groot formaat. Nu de tijd is aangebroken om het spel te starten hebben de bewoners zich verzameld en in teams verdeeld. De bewoners beuken letterlijk door elkaars verdediging heen om de voetbal in het net te krijgen. Ik lig alleen maar gilt Merel die continu omver wordt gebeukt in haar luchtbel. De bewoners zijn erg fanatiek. Zelfs nadat het potje geëindigd is kan Gerrit het niet laten om nog een laat doelpunt te scoren. Hij gebruikt hier echter niet de voetbal voor, maar Brandon die nog in zijn luchtbel zit. Goal schreeuwt Gerrit over het voetbalveld wanneer Brandon met luchtbel en al in de goal rolt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 14:17

    Ze is altijd in voor een wip en dan gauw alles doorvertellen dit wordt mijn derde blauwe balk denk ik de waarheid is ook zo mooeilijk te aanvaarden en dat ze het spelletje doorhebben dat is nog veel erger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *