Jessie gaat ervan uit dat hij de volgende is die genomineerd wordt

Jessie gaat ervan uit dat hij de volgende is die genomineerd wordt

Jessie en Hiske zijn druk het opruimen van de spelletjes van afgelopen avond. De luchtballen van afgelopen avond worden opnieuw opgeblazen, zodat de bewoners er vandaag gebruik van kunnen maken. Wat later, nadat alles is opgeruimd en de luchtballen gereed zijn, komt Merel bij hen staan en ze bespreken de finale van Utopia 2. Jessie laat weten dat hij ervan uit gaat dat hij op de bank komt. Ja vraagt Hiske. Ja, ik denk het wel antwoordt Jessie. Ik ga het van Maris krijgen, Mylène, misschien Brandon, omdat hij de situatie niet leuk vond voegt hij eraan toe. En verwacht niet dat als Mariska en hij geëlimineerd worden dat mensen een positieve stem aan Mariska geven. We gaan het meemaken voegt hij eraan toe. Alhoewel Jessie het raar zou vinden dat hij om de situatie met de ruzie met Gerrit op de bank komt, lijkt hij zich geen zorgen te maken om zijn deelname in Utopia. Vervolgens begint Hiske over de einddatum, zij denkt dat de bewoners vandaag te horen krijgen wanneer Utopia 2 stopt. Merel antwoordt dat Franny deze gedachte ook heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 103    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *