Merel en Jessie hebben een gezellige spelletjesavond in de boot

Merel en Jessie hebben een gezellige spelletjesavond in de boot

Jessie is afgelopen avond al vroeg in de boot te vinden en besluit om iets leuks te gaan doen voordat hij gaat slapen. Merel komt ondertussen ook de boot binnen en trekt haar pyjama aan. Vanavond heeft het tweetal een actieve avond samen. Het boek van Jessie is ingeruild voor een mini-tafelvoetbaltafel. Merel zet de tafel tussen hen in en ze beginnen aan het spel. Ik vind dit echt heel leuk zegt Merel lachend. Jessie kijkt geconcentreerd naar de bal en slaat zijn slag. Goal roept hij enthousiast. Zo sluiten ze de dag gezellig af samen. Wat gaat de nieuwe dag brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *