De bewoners krijgen een videoboodschap van Katie

De bewoners krijgen een videoboodschap van Katie

Merel zit afgelopen avond achter de computer te werken als ze plots een e-mail binnen krijgt voor alle bewoners. Het is een mail van de nieuwe verzorgers van Katie. Merel roept iedereen bij elkaar met de megafoon. De bewoners verzamelen zich in de silo, behalve Gerrit en Franny. Vervolgens luidt Mylène nogmaals het alarm van de megafoon om Franny en Gerrit te roepen. Nadat ze hen meerdere keren heeft geroepen, besluit ze de silo weer in te lopen. Brandon leest het mailtje voor en start daarna de video die in het mailtje bijgevoegd is. In de video is te zien hoe de roze viervoeter aankomt bij haar nieuwe thuis. Katie klinkt er enthousiast. De bewoners raken ontroerd en zijn blij dat Katie in goede handen is. Als iemand Franny halverwege de video de trap van de silo omhoog ziet lopen, oppert diegene om de video opnieuw aan te zetten. Merel vindt echter dat Franny dan maar eerder had moeten komen. Dit schiet bij Franny in het verkeerde keelgat en daarom maakt ze meteen rechtsomkeer. Ze loopt teleurgesteld naar Gerrit toe, die op dat moment in het sanitairgebouw is. Ze vertelt hem wat er zojuist is voorgevallen. Sinds wanneer heeft Merel wat met Katie dan vraagt Franny geïrriteerd. Ja, niks antwoordt Gerrit aan het einde van het gesprek. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *