Mariska wil Gerrit en Hiske bedanken en heeft een verrassing

Mariska wil Gerrit en Hiske bedanken en heeft een verrassing

Mariska heeft afgelopen avond een verrassing voor haar twee vrienden Gerrit en Hiske. Vanuit de silo neemt ze een aantal producten mee naar haar huisje. Ze ruimt de kamer op en legt een fles wijn, bier en hapjes op haar kist neer. Vervolgens steekt ze een paar waxinelichtjes aan voor de sfeer. Gerrit wil ondertussen iets uit zijn kamer halen, maar Mariska onderbreekt hem snel. Ze wil niet dat hij de verrassing al ziet. Wat later komen Hiske en Gerrit hun kamer binnen. Ik wil jullie bedanken zegt Mariska met een glimlach. Waarvoor vraagt Gerrit. Omdat ik eigenlijk door jullie hier nog ben. Gisteren wilde ik bijna weggaan. Ik dacht,’hoe kan ik jullie blij maken? Chips met een borrel! Gerrit en Hiske beginnen te juichen en samen beginnen ze aan de borrelavond.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 55    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *