De bewoners spelen capture the flag in Utopia 2

De bewoners spelen capture the flag in Utopia 2

Het Utopia 2 terrein is voor even omgetoverd tot een spelarena. Jessie geeft elke bewoner een boog met een aantal pijlen. We spelen capture the flag. In dit geval is onze vlag een spuitbus, dus is het capture de spuitbus. Hij leest vervolgens kort de spelregels voor en dan kan het spel beginnen. De bewoners rennen over het terrein en verstoppen zich ondertussen achter bomen, struiken en grote opgeblazen ballen. Hier en daar roepen de teams aanwijzingen naar elkaar. Kijk uit waarschuwt Franny Brandon. Hij kan nog maar net een pijl van een tegenstander ontwijken. Ik ben beter in computergames zegt Mylène lachend als ze voor de zoveelste keer is geraakt. De bewoners worden na een tijd erg moe van het rennen en houden even een pauze voordat ze met het volgende spel aan de slag gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *