Merel had het een logische keuze gevonden als Hiske vrijwillig vertrokken was

Merel had het een logische keuze gevonden als Hiske vrijwillig vertrokken was

Hiske en Merel hebben een gesprek. Het gaat over de zwarte envelop die ze gisteren ontvingen. Er was een mogelijkheid voor één inwoner om vrijwillig Utopia te verlaten. Niemand heeft deze kans aangegrepen. Had jij verwacht dat er mensen zouden gaan vraagt Hiske. Merel knikt ja. Had je het ook gehoopt? gaat Hiske verder. Merel had het niet erg gevonden als er iemand was vertrokken. Het was misschien voor jou ook beter geweest geeft ze aan. Hiske is even verbaasd van deze uitspraak en vraagt om opheldering. Merel vindt dat Hiske haar geloofwaardigheid een deuk op heeft gelopen. Waar je mee omgaat word je mee besmet. Ben jij het eens met deze uitspraak van Merel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 115    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *