Het verkopen en verplaatsen van de huisjes in Utopia 2 gaat mogelijk door

Het verkopen en verplaatsen van de huisjes in Utopia 2 gaat mogelijk door

Jessie heeft een tijdje geleden het idee geopperd om de huisjes te gaan verkopen. Veel bewoners dachten dat het te ingewikkeld zou worden om deze te verplaatsen. Vandaag is er een aannemer op bezoek geweest om de houten bouwwerken eens te bekijken. Franny vraagt aan Jessie hoe dat nu eigenlijk is afgelopen. Hij zei dat hij er vertrouwen in heeft zegt Jessie. Hij weet alleen niet of hij er een heftruck voor moet hebben of iets met een lange vork ervoor. De man gaat nu een offerte voor Jessie maken, zodat hij deze eens voor kan leggen aan eventuele geïnteresseerde mede bewoners. Zal zijn plan uiteindelijk doorgaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *