Katie verlaat Utopia 2 voorgoed, dit vertrek laat de bewoners niet koud

Katie verlaat Utopia 2 voorgoed, dit vertrek laat de bewoners niet koud

Het moment is aangebroken, Katie gaat Utopia 2 verlaten. Twee leuke Utopia fans hebben de bewoners een mail gestuurd met de vraag of zij Katie een nieuw plekje mogen bieden. De bewoners zijn inmiddels akkoord en haar nieuwe verzorgers zijn langsgekomen om haar op te halen. Met een grote trailer rijden ze de poort van Utopia 2 binnen en ontmoeten ze alle bewoners. Na een gezellig gesprek krijgen de bezoekers een rondleiding over het terrein. Het tweetal dat het zwijntje komt halen vertelt over de mooie plek waar zij straks komt wonen. In Friesland tussen de paarden en met een nieuw vriendinnetje voor Katie genaamd Babe. Hiske heeft nog een leuk voorstel, de nieuwe eigenaren zouden de insta van Katie misschien up to date kunnen houden. Franny knuffelt ondertussen met Katie en laat daarna aan Gerrit weten dat ze erg verdrietig is. Franny weet bijna zeker dat het lieve diertje het aanvoelt.

Alle bewoners komen helpen en ze bereiden zich voor op het vertrek. Het hok van Katie wordt eerst in de wagen getild door haar nieuwe verzorgers geholpen door Brandon en Jessie. Het lijkt erop dat Katie helemaal niet weg wil uit Utopia 2, want als ze het zwijntje naar de wagen proberen te brengen stribbelt ze tegen en rent ze de andere kant op. Uiteindelijk lukt het de bewoners samen met de bezoekers om haar in de wagen te krijgen. Ze gebruiken de hekken om Katie haar  looproute af te schermen waarna ze zo de trailer inloopt. Franny is verdrietig, maar krijgt de belofte dat er echt goed voor Katie gezorgd gaat worden. Gerrit troost haar als de trailer weer van het terrein rijdt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *