Het is vandaag Katie haar laatste dag in Utopia 2

Het is vandaag Katie haar laatste dag in Utopia 2

Vandaag is een droevige dag in Utopia 2. Katie, de roze viervoeter zal vandaag Utopia 2 gaan verlaten. Gisteren werd Katie goed verwend en in het zonnetje gezet tijdens een afscheidsborrel. Het zwijn lijkt zelf ook aan te voelen dat er wat gaat gebeuren en ze is erg onrustig. Gerrit en Franny willen de herinneringen van Katie voor altijd bij zich houden. De twee besluiten om de polaroidcamera te pakken en wat mooie kiekjes te maken met het dier. Wanneer Franny naar Katie toe loopt, begint ze te knorren en te piepen. Franny probeert haar gerust te stellen en ze kruipt dicht tegen Katie aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *