Komt er vandaag weer een zwarte envelop, Hiske vraagt het zich af

Komt er vandaag weer een zwarte envelop, Hiske vraagt het zich af

Gerrit en Hiske staan in het sanitair en hebben het over een zwarte brief. Wat denk jij Ger, dat we vandaag een zwarte brief krijgen, ja of nee vraagt Hiske zich af. Nee ik weet het echt niet geeft Gerrit aan als hij de douche uitkomt. Als ik het wel had geweten had ik het gezegd voegt hij er nog grappend aan toe. Maar Hiske, wat denk jij vraagt Gerrit vervolgens. Ik zou het echt niet weten. Ik hoop het wel maar ik weet het echt niet antwoordt Hiske terwijl ze het sanitair gebouw verlaat. En loopt vervolgens richting de caravan, waar Brandon zit. Ze wil ook graag weten wat hij denkt. Wat denk jij Bran, dat we binnenkort gaan stemmen? vraagt Hiske snel. Of vandaag of morgen zegt Brandon. Denk jij niet? vraagt hij. Hiske vraagt zich af waarom er gisteren de optie was om vrijwillig Utopia 2 te kunnen verlaten. Zal er vandaag een zwarte brief komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *