De bewoners vieren het avondje van sinterklaas in Utopia 2

De bewoners vieren het avondje van sinterklaas in Utopia 2

Alle bewoners hebben zich tijdens het weekend over het terrein verdeeld om in het geheim aan hun surprises te werken. Hoewel sommige nog de hulp zochten van gedicht generators, heeft iedereen er het beste van weten te maken. Afgelopen avond nemen ze plaats op de banken om aan de pakjesavond te beginnen. Jessie voegt zich echter niet toe aan het gezelschap, want die sluipt weg naar het atelier om zich te verkleden als een groot varken. Jessie loopt samen met Merel naar de silo toe waar hij nogmaals benadrukt dat Franny niet naar buiten mag komen. Binnen in de silo hebben ze niets door, want ze zijn druk bezig met het luidkeels meezingen van Sinterklaasliedjes. Merel voegt zich toe aan de groep en Mylène helpt Jessie om zich te verstoppen in een kartonnen doos. Wanneer Mylène klaar is voegt ze zich weer toe bij de rest in de silo, terwijl Jessie achter blijft in de doos. Schiet op mompelt Jessie in zichzelf. Op dat moment komen Franny en de bewoners de silo uit en is het de cue van Jessie om uit de doos te springen. Ja, kator! schreeuwt Franny wanneer ze trappelt van enthousiasme. Na de spetterende surprise voor Franny door Jessie volgen de andere bewoners met hun surprises en gedichten. Van een stoffe eend tot een grote make-up doos. De mooiste creaties komen langs maar de avond is nog niet voorbij. Merel en Brandon sluipen na de laatste surprises weg. Echter komen niet Merel en Brandon terug, maar Sint en Piet. Iedereen krijgt de kans om op de schoot van Sint plaats te nemen en Piet verwent ze rijkelijk met cadeaus.

Mariska, Hiske en Gerrit praten na deze gezellige avond nog even na in hun huisje. Hiske en Gerrit vinden de surprise erg leuk die voor Mariska is gemaakt. Heel creatief geeft Hiske aan. Ook Merel en Jessie praten nog even na in bed. Ze vonden het erg leuk en gezellig om met zijn allen Sinterklaas te vieren. Je hele wenkbrauw is verpest merkt Jessie daarna op. Merel heeft die avond Sinterklaas gespeeld en heeft met de pruik haar haren en wenkbrauwen een beetje door de war gehaald. De twee besluiten morgen samen het spel te spelen wat Jessie cadeau heeft gehad. Al met al een geslaagde avond. Vol gezelligheid en lekker eten. De bewoners liggen nu allemaal in bed en bereiden zich voor om te gaan slapen. Het was een geslaagde avond!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *