De bewoners nemen op een feestelijke manier afscheid van Katie

De bewoners nemen op een feestelijke manier afscheid van Katie

Niemand van de bewoners heeft er vandaag voor gekozen om vrijwillig Utopia 2 te verlaten. Toch is er één bewoonster die morgen weg zal gaan uit Utopia 2 namelijk Katie. De bewoners hebben vandaag daarom een afscheidsfeestje voor de roze viervoeter georganiseerd. Mylène en Franny hebben voor iedereen een feestelijk glas drinken ingeschonken en de twee hebben hapjes gemaakt. Terwijl de bewoners bij de buitenhaard verzamelen, lokken Franny en Mylène Katie naar het feest. Als de drie zijn gearriveerd, neemt Franny het woord. Hallo allemaal begint ze. Afscheidsborrel van Katie. Katie gaat waarschijnlijk naar een nieuwe plaats. We hebben iets lekkers voor haar gemaakt voegt ze eraan toe. Met een grote glimlach zet Franny een grote plank met groenten voor de viervoeter neer. Enthousiast stort Katie zich op de lekkernijen. Onder het genot van een hapje en een drankje halen de bewoners ondertussen mooie herinneringen op aan het dier. Iedereen lijkt het naar zijn zin te hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *