De groep verzamelt zich, wil er iemand vrijwillig Utopia 2 verlaten?

De groep verzamelt zich, wil er iemand vrijwillig Utopia 2 verlaten?

De bewoners hebben vandaag een zwarte brief ontvangen. In de brief staat dat één van de bewoners vandaag Utopia 2 vrijwillig mag verlaten en dat om drie uur de poort open zal gaan. Vooral Mylène en Mariska lijken te twijfelen of ze Utopia 2 zullen verlaten. Beide bewoners hebben vervolgens een goed gesprek met Hiske gevoerd. Als het tijd is verzamelen de bewoners bij de poort. In spanning wachten ze af of één van hun mede bewoners naar huis zal gaan. Om precies drie uur gaat de poort open. Gerrit zwaait naar de poort en hij laat weten dat hij er pas met het einde van Utopia 2 uit gaat. Mylène knikt instemmend en ze blijft staan. Ook Mariska verzet geen stap. Volgens mij is het wel duidelijk zegt Franny met een glimlach. Zullen we hem dichtdoen vraagt Mylène en ze trekt het hek dicht. Dag! En ze geeft Brandon een high five. Alle bewoners blijven dus in de mini samenleving.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 97    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *