Mariska en Mylène denken erover om Utopia 2 vrijwillig te verlaten

Mariska en Mylène denken erover om Utopia 2 vrijwillig te verlaten

Mariska lijkt er na de zwarte envelop van vandaag erover na te denken om Utopia 2 te verlaten maar dat laat Hiske niet gebeuren. Ik zou het niet doen zegt Hiske. Daar ga je spijt van krijgen voegt Gerrit eraan toe die het ook hoort. Hiske praat verder op Mariska in. En heel eerlijk, wij hebben je ook nodig zegt ze. Gerrit vindt dat al er iemand nu de poort verlaat, het Utopia onwaardig is. Dan sluit je het niet echt lekker af zegt hij. Hiske begrijpt dat Mariska het de laatste dagen moeilijk heeft, maar ze hoopt dat Mariska in Utopia 2 blijft.

Ook Mylène lijkt erover na te denken om Utopia te verlaten. Na het gesprek met Mariska, gaat Hiske bij Mylène zitten om het over haar keuze te hebben. Ik vind het wel mooi geweest maar ergens voelt het wel heel erg als opgeven zegt ze. Ik wil nog wel heel graag een statement maken naar Jessie en Merel. Voor wat ze hebben gedaan, dat ik dat echt niet oké vind en dat ik dat pestgedrag vind. Ik sta voor anti pesten benadrukt ze. Mylène twijfelt of ze naar huis wil. Ik denk dat je diep in je hart weet wat je wil zegt Hiske. Ja antwoordt Mylène. Maar ook van niet. Ik ben bang dat ik spijt ga krijgen. Het voelt als opgeven. Hiske legt daarna uit dat als Mylène blijft en een statement wil maken, ze er ook echt voor moet gaan. Dan zou ik hem ook gaan rocken nu zegt Hiske. Je bent sterk genoeg benadrukt ze aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 87    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *