Morgen gaat Katie weg, Franny wil op een bijzondere manier afscheid nemen

Morgen gaat Katie weg, Franny wil op een bijzondere manier afscheid nemen

Morgen gaat Katie mogelijk Utopia 2 verlaten. Mylène en Franny hadden daarom het idee om een diner voor Katie te regelen maar Franny gooit nu het roer om. Morgen is het afscheid van Katie. Vandaag zouden wij een dinertje voor haar bereiden maar we gaan het veel leuker aanpakken zegt Franny enthousiast tegen haar mede bewoner. Franny wil in plaats van een diner voor Katie een borrel ter ere van Katie houden, waarbij de bewoners hun mooiste momenten met Katie delen. Mylène weet niet of het haalbaar is om dat zo snel nog voor elkaar te krijgen. De bewoners vieren vanavond namelijk ook pakjesavond. Franny is vastberaden en gaat bezig met het maken van de uitnodigingen. Ze pakt de vers geprinte uitnodigingen bij de printer vandaan en gaat daarmee haar mede bewoners langs. Met zijn allen zullen wij het glas heffen op Katie en mooie herinneringen met haar ophalen. Ook hebben we veel lekkere verrassingen voor onze Katie leest Hiske enthousiast voor. Zal dit een waardig afscheid worden voor Katie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *