De bewoners krijgen een schokkende mededeling via een zwarte envelop

De bewoners krijgen een schokkende mededeling via een zwarte envelop

Sommige bewoners zitten lekker in het zonnetje totdat Gerrit iets in de brievenbus vindt. Hij houdt de zwarte brief in de lucht en hij geeft hem snel aan Hiske. Ik wist het, jongen zegt Merel. De bewoners verzamelen gespannen op het strand en Hiske neemt het woord. Beste inwoners begint ze. Hiske leest daarna voor dat de bewoners binnenkort te horen zullen krijgen wanneer Utopia definitief stopt. Iemand krijgt vandaag de kans om vandaag Utopia 2 vrijwillig te verlaten leest ze. De bewoners luisteren aandachtig. De poort is om 15:00 uur open gaat Hiske verder. Let op, deze beslissing is onomkeerbaar en definitief. Jessie merkt op dat er dus niemand verplicht weg moet vandaag en dat klopt volgens Hiske. Al snel na het centraal gaan de bewoners hun eigen weg om na te denken over een eventueel vertrek. Zal één van de bewoners vandaag de mini samenleving verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 154    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ria at 14:37

    Allemaal doorgestoken kaart laat de bewoners nu eens stemmen en die twee eruitgooien geef maar de blauwe balk maar van deze spelletjes ben ik niet gediend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *