Brandon en Hiske vermoeden een nieuwe stemronde, maar wanneer?

Brandon en Hiske vermoeden een nieuwe stemronde, maar wanneer?

Na een aantal stemrondes wonen er nog maar acht bewoners in Utopia 2. Als Brandon en Hiske bij de computers zitten speculeren de twee over de verdere verloop van de finale. Gaan we stemmen vandaag vraagt Hiske zich hardop af. Zou heel goed kunnen antwoordt Brandon. Maar dat verpest wel echt sinterklaasavond voegt hij eraan toe. Brandon geeft aan dat hij echt zou balen als ze vandaag moeten nomineren, zeker omdat de sfeer in de groep nu erg goed is. Daarom denk ik van niet reageert Hiske op haar beurt. Ze vermoeden dat het eerder morgen zal zijn dan vandaag. Zullen ze gelijk hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *