Merel ontdekt haar surprise cadeautje

Merel ontdekt haar surprise cadeautje

Gerrit staat vandaag om zes uur in de ochtend al druk te knutselen in de silo. Het is meteen zichtbaar dat hij dit voor Merel maakt. De surprise wordt namelijk gewikkeld in cadeaupapier met panterprint. Als deze is ingepakt zet Gerrit deze beneden in de silo neer. Ook plakt hij er een envelop op met Merel haar naam. Wat later komt Merel binnengelopen en valt haar oog meteen op het panterprintje. Haar ogen glunderen. Ik denk dat hij van jou is merkt Gerrit op. Merel loopt erheen en vindt dat het heel leuk is gedaan. Ze is erg benieuwd wie dit cadeau heeft gemaakt voor haar. Gerrit houdt zich ondertussen van de domme.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 67    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *