De live streams van Utopia 2 zijn voor iedereen gratis te bekijken!

De live streams van Utopia 2 zijn voor iedereen gratis te bekijken!

In deze laatste periode wil Utopia de trouwe fans bedanken. Tijdens de laatste weken van het programma hebben alle paspoorthouders vanaf 1 december gratis toegang tot alle live streams. Om hier toegang tot te krijgen, hoef je alleen maar in te loggen met jouw paspoort. Alle paspoorthouders kunnen vanaf nu dus 4 live streams bekijken, alle video’s zien en onbeperkt streamen. Voor de lopende premium paspoorten zijn alle betalingen reeds automatisch stopgezet. Daar hoeft dus niets voor te gebeuren. In de toekomst zullen er op geen enkele manier nog afschrijvingen plaatsvinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 54    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *