De voorbereidingen voor het sinterklaasfeest zijn in volle gang

De voorbereidingen voor het sinterklaasfeest zijn in volle gang

De bewoners zijn de hele dag al druk bezig met het maken van hun surprises en gedichten. Iedereen zit in een eigen hoekje op het terrein te werken aan een mooie verrassing voor een van de bewoners. Ook Gerrit, Mariska en Hiske zitten aan hun gedicht te werken in hun huisje.Hiske probeert er bij iedereen achter te komen wie hij of zij heeft. Ze noteert het allemaal in een boekje. Volgens mijn lijstje heb jij Franny of Brandon zegt Hiske tegen Gerrit. Dat zou zo maar kunnen reageert Gerrit geheimzinnig. Hij is vastberaden helemaal niets los te laten over welk lootje hij heeft getrokken. Ook Mariska houdt haar kaken stijf op elkaar. Ik zag dat jij aan het schilderen was zegt Hiske tegen haar. Mariska trapt er niet in en laat niets los over wat ze aan het maken is. Veel van de bewoners schrijven hun gedicht met de hand. Zo hebben ze de minste kans dat er iemand iets mee kan lezen. Wat zou iedereen voor elkaar hebben gemaakt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *