De bewoners halen herinneringen op tijdens de kledinginzamelingsactie

De bewoners halen herinneringen op tijdens de kledinginzamelingsactie

De bewoners zitten bij elkaar, Brandon maakt van de gelegenheid gebruik om het nog eens over zijn kledinginzamelingsactie te hebben. Hij laat een paar van de kledingstukken zien die de bewoners inmiddels al hebben ingeleverd. De broeken, truien en mutsen maken veel herinneringen los. Deze trui heeft Joaquin eerst gedragen, daarna Kristel en toen ik vertelt Gerrit bij een van de ingeleverde stukken. Dit is wel hét kledingstuk dat bij de bouw van de silo hoort gaat Brandon verder terwijl hij een rode muts voor zich houdt. Inmiddels staat de silo er al bijna een jaar. De stapel die naar de kringloop gaat wordt inmiddels steeds groter. Dit was het eigenlijk wel zegt Brandon en hij legt de laatste trui op de stapel. Bedankt dat jullie hieraan mee hebben gewerkt. Je ziet dat veel kledingstukken echt wel een verhaal hebben. De bewoners lijken allemaal blij met het resultaat. Wat vind jij van hun inzamelingsactie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *