Brandon en Merel hebben een geheim voor hun mede bewoners

Brandon en Merel hebben een geheim voor hun mede bewoners

Merel en Brandon zijn gisteren al druk bezig geweest met het voorbereiden van het Sinterklaasfeest van morgen. Zo kreeg Brandon een pietentraining en hebben ze kostuums geregeld. Dit alles is nog een groot geheim voor de andere bewoners . Vandaag komt het verhuurbedrijf de kleding leveren. Hoe gaan ze dit nu verborgen houden voor de rest? Ze bespreken met elkaar hun plan. Als jij nou iedereen in de silo bij elkaar roept en zegt dat je nog wat dingen wil doorspreken over de suprises en zo legt Brandon uit. Dan kan ik ondertussen stiekem naar de poort en dan verstop ik alles in de caravan. Merel zegt dat hij maar moet laten weten wanneer ze iedereen bij elkaar moet roepen.

Wat later pakt Merel de megafoon. Verzamelen in de silo roept ze. Joepie. Ze heeft met Brandon een plan gesmeed om ongezien de sinterklaaskleding te verstoppen. Als iedereen in de silo zit, gaat de poort van Utopia 2 open. Een bezorger heeft de koffer met sinterklaaskleding mee en ongezien verstopt hij kleding bij de ingang. Ondertussen wordt er in de silo gepraat over de sinterklaas suprises en lijkt niemand door te hebben dat er zojuist sinterklaaskleding bezorgd is. Even later gaat iedereen door met hun bezigheden. Brandon is bij de ingang hout aan het hakken en ondertussen wacht hij zijn moment af om de koffer met kleding te pakken. Ah Jessie, ga nou weg man zegt hij stilletjes in zichzelf. Als Gerrit weg is, is het mijn kans. Gerrit loopt de caravan binnen en samen met Hiske en Mylène praat hij over het centrale overleg van net. Ze hebben namelijk het gevoel dat er iets niet klopt. Brandon heeft de koffer gevonden en hij is van plan om deze in de caravan te verstoppen. Daarom doet hij zo normaal mogelijk en opent hij alvast het zijraampje van de caravan. Even later is het moment daar en snel schuift hij de koffer door het raam. Hij rent de caravan binnen en hij verstopt de koffer met kleding. Zullen de andere bewoners de sinterklaaskleding vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 109    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *