Er wordt een fotoshoot gehouden met zwijn Katie

Er wordt een fotoshoot gehouden met zwijn Katie

Met het vertrek van Katie in het vooruitzicht heeft Gerrit iets leuks bedacht voor de webshop. Gisteren pitchte hij dit idee al bij de andere bewoners. Alle bewoners gaan op de foto met hun geliefde zwijn. Deze pollies kun je vervolgens op de website bestellen. Zo heeft een kijker dus een mooi, tastbaar aandenken aan Katie maar dan ook met je favoriete Utopiaan erbij legde Gerrit uit. De bewoners zagen het plan wel zitten en dus is hij er vandaag meteen mee aan de slag gegaan.

Hallo Katie zegt Gerrit enthousiast tegen haar. Wij gaan straks heel veel foto’s met jou maken. Dat is leuk he? Maak je jezelf alvast even mooi voor de foto? Katie knort terug en wroet nog wat tussen de herfstbladeren. Jessie en Hiske gaan het eerst op de foto. Katie lijkt alle aandacht wel leuk te vinden. Je gaat vandaag nog een hoop aandacht krijgen zegt Jessie en hij aait haar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *