Merel en Jessie willen de mengtafel gebruiken maar dat gaat niet helemaal goed

Merel en Jessie willen de mengtafel gebruiken maar dat gaat niet helemaal goed

Jessie en Merel lopen samen de studio in. Binnengekomen merken ze dat er geen verwarming is, Jessie pakt de verwarming uit het huisje. Als deze geïnstalleerd is, gaan ze aan de slag. Jessie steekt vervolgens de USB-stick in de mengtafel en merkt dat er iets mis is. Unsupported zegt hij zacht. Hé, kijk nou zegt hij na een tijdje, en Merel kijkt mee naar de mengtafel. Dit heb ik nog nooit gezien gaat hij verder. Het tweetal maakt zich zorgen dat de kou misschien niet goed is voor de apparatuur. De USB-stick werkt nog steeds niet. Ze vermoeden dat de USB-stick kapot is, gelukkig hebben ze nog een andere die het wel doet. Zouden er belangrijke bestanden op de USB-stick staan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 133    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *