De bewoners uit Utopia 2 ontvangen gasten

Gerrit zit afgelopen avond achter de computer als de poort van Utopia 2 opengaat. Twee dames stappen naar binnen. Ze hebben vandaag de B&B geboekt. Ze zijn er roept Gerrit als hij de dames ziet. Buiten vangt Jessie de twee gasten enthousiast op. Hoi, Jessie stelt hij zich voor. De drie lopen vervolgens naar de silo waar Merel een heerlijke maaltijd heeft bereid. Marokkaanse tajin zegt Merel vrolijk. De gasten en de bewoners nemen niet veel later plaats aan de tafel. Tijdens het eten wordt er gezellig gepraat en gelachen. Als de gasten uitgegeten zijn, neemt Gerrit de dames mee voor een rondleiding over het terrein. De gasten lijken onder de indruk van wat de bewoners hebben neergezet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *