Mariska weigert om bij volgende vergaderingen aanwezig te zijn

Mariska weigert om bij volgende vergaderingen aanwezig te zijn

Mylène is afgelopen avond bezig met het aansteken van de kachel en samen met Mariska praat ze over Sinterklaas. Al snel gaat het gesprek over de vergaderingen in Utopia 2 en Mariska lijkt een duidelijk mening te hebben. Ik ga niet meer naar de vergadering zegt ze. Ik vertik het benadrukt ze. Mylène lijkt zich in de woorden van Mariska te kunnen vinden. Zoveel belangrijke dingen worden er niet meer besproken reageert ze. Mariska lacht en ze laat weten dat ze op de dagen van de vergadering uit gaat slapen. Ik heb gewoon geen zin in gezeur vult Mylène aan. Waar was je nou weer? Dat heb ik genoeg gehad. Ik heb gewoon geen zin in discussie. Mariska kan dat begrijpen. Ik doe er niet meer aan mee zegt ze. Wat dat betreft ben ik wel eigenwijs. Dat weet ik ook van mezelf. Zal Mariska daadwerkelijk niet meer bij de vergaderingen aanschuiven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *