Merel geeft Brandon een pietentraining

Merel geeft Brandon een pietentraining

Merel en Brandon hebben het over de organisatie van het aankomende sinterklaasfeest. Het lijkt haar grappig om dit jaar verkleed te gaan als Sinterklaas maar dan in een panteruitvoering. Brandon zou in dat geval Piet worden. De twee besluiten aan de slag te gaan en bellen een verhuurbedrijf. Na een kort telefoongesprek is het allemaal geregeld. De groep mag niet weten dat u voor Sinterklaas komt zegt Brandon geheimzinnig tegen de leverancier. Dat houden we nog even geheim voegt hij eraan toe. Als ze hebben opgehangen kan Merel haar enthousiasme niet langer voor zich houden. Ik heb echt zin in morgen roept ze blij uit. En pakt snel haar vlogcamera erbij. Om helemaal voorbereid te zijn, moeten we nog wel een Sint en Piet training doen vertelt ze aan de camera. Het is nu tijd voor Bran om de boom in te gaan. Terwijl Brandon behendig de boom in klimt, moedigt Merel hem aan. Als hij eenmaal weer op de grond staat, doet hij nog even een handstand. Een echte acrobatenpiet zegt Merel. Ik denk dat ik de beste piet heb die ik me maar kan wensen. Ze geven elkaar een highfive. Zal de groep het een leuke verrassing vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *