Franny heeft nieuws over Katie, het zwijn zal binnenkort Utopia 2 verlaten

Franny heeft nieuws over Katie, het zwijn zal binnenkort Utopia 2 verlaten

Franny kreeg eerder een mail binnen over een eventuele nieuwe woonplek voor Katie. Met het einde van Utopia 2 in zicht, moet er toch een nieuw huisje worden gevonden voor het zwijn. Nu roept ze de bewoners bij elkaar en geeft hier een update over. Ik heb telefonisch contact met ze gehad. Aanstaande dinsdag komen ze langs en dan gaat Katie als het goed is dinsdag al weg voegt ze eraan toe. Alhoewel de bewoners het heel jammer vinden dat hun Katie straks niet meer in Utopia 2 woont, denken ze dat het de juiste beslissing is. Volgens mij komt ze goed terecht zegt Merel. Jessie vindt het fijn dat ze nu al weggaat. Op deze manier hebben zij als bewoners nog invloed op welke plek ze terecht komt. Zal Katie snel wennen aan haar nieuwe woonplek?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *