Hiske maakt zich een beetje zorgen om sinterklaasavond

Hiske maakt zich een beetje zorgen om sinterklaasavond

Afgelopen avond hebben de bewoners lootjes getrokken voor sinterklaas. Iedere bewoner maakt voor iemand uit de groep een surprise en bijbehorend gedicht. Hiske is net opgestaan en komt Merel buiten tegen. Ze hebben het over de sinterklaasavond. Merel laat weten dat ze al weet wat ze voor haar surprise gaat doen. Hiske maakt zich een beetje zorgen om het gedicht. Ik kan maar beter vast beginnen, want ik ben er heel slecht in vervolgd ze lachend. En besluit maar meteen de daad bij het woord te voegen en loopt richting de computers in de silo. Jessie zit er ook en begint over sinterklaas. Hij weet nog niet wat hij moet gaan maken. Hiske zegt het ook lastig te vinden. Vooral die gedichten. Ik moet daar eigenlijk een beetje hulp bij hebben voegt ze eraan toe. Jessie antwoordt lachend dat hij gisteren ook al een site open zag staan die je helpt met het schrijven van sinterklaas gedichten. Oh! Dat ben ik geweest reageert Hiske. Dat meen je niet zegt Jessie en hij begint keihard te lachen. Hiske komt zelf ook niet meer bij. En dan heb ik dit zelf ook nog nota bene voorgesteld gaat Hiske verder. De twee rollen bijna om van het lachen. Zal Hiskes gedicht op tijd klaar zijn? En wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 52    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *