De bewoners uit Utopia 2 trekken lootjes om sinterklaas te vieren

De bewoners uit Utopia 2 trekken lootjes om sinterklaas te vieren

Nu de finale volop bezig is word de groep steeds kleiner. Hiske vindt dit afgelopen avond echter geen excuus om niet iets te doen met Sinterklaas en stelt lootjes trekken voor. Er ligt een bak met allemaal lootjes er in. Als iedereen het leuk vindt kan hij een lootje uit het bakje pakken geeft ze verder aan. Franny kan niet wachten en pakt als eerste een lootje. De andere bewoners volgen haar. Dat beloofd een leuke avond te worden voor de bewoners uit Utopia 2!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 49    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 12:03

    Ik hoop dat de belastingdienst de BTW nog gaat innen er zijn genoeg mensen gedupeerd met de fouten van de belastingdienst haal het waar genoeg is.In deze silo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *