Franny vraagt om advies, ze wil Katie niet zomaar verkopen

Franny vraagt om advies, ze wil Katie niet zomaar verkopen

Franny heeft te horen gekregen dat er mogelijke kopers zijn voor Katie. Franny neemt het aanbod serieus maar wil zeker weten dat Katie goed terecht komt. Ze belt de vorige eigenaar op, Roos. Roos vindt dat de foto’s, die Franny heeft doorgestuurd van het mogelijk nieuwe verblijfplaats van Katie er goed uitzien. En ze verzekert Franny ervan dat er genoeg ruimte is om meerdere varkens op te voeden. Dan ga ik ze hier uitnodigen om kennis te maken zegt Franny. Zal het Franny lukken om Katie los te laten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *