Jessie steekt veel tijd in het nummer voor oud bewoner Cees en maakt vooruitgang

Jessie steekt veel tijd in het nummer voor oud bewoner Cees en maakt vooruitgang

Jessie is de afgelopen tijd veel bezig geweest met zijn muziek. Onder anderen het nummer voor Cees. Hij is erg tevreden met wat hij tot nu toe heeft. En afgelopen avond is hij benieuwd naar de mening van zijn vriendin. Ze lijkt erg onder de indruk. Ik ben erg tevreden met de teksten, maar niet met de samenhang laat maar zeggen geeft Jessie aan. O? Dat vind ik helemaal niet reageert Merel. Ik vind het ook heel duidelijk nu. Het is niet zo boem in your face voegt ze eraan toe. Franny komt wat later ook meeluisteren. Huh, heb je hem opgenomen vraagt ze zich af. Franny kijkt serieus en concentreert zich op het nummer. Na het luisteren lijkt ook zij erg onder de indruk. Hoe gaat het eindresultaat zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *