Hiske presenteert de executieverkoop

Hiske presenteert de executieverkoop

Omdat het programma Utopia 2 binnenkort tot een einde komt proberen de bewoners zoveel mogelijk spullen nog te verkopen voordat het stopt. Franny en Hiske nemen het afgelopen avond op zich om een executieverkoop te houden. Één voor één gaat Hiske de spullen af. Van friteuses en een aardappelsnijder tot een bakplaat. Alles komt langs. Gaan de bewoners er veel geld mee ophalen? Mocht je iets hebben dat nog op het Utopia terrein is kun je contact opnemen via inwonersutopia@talpa.tv

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *