Er ligt een cadeau te wachten op Merel in de boot, Jessie heeft een verrassing

Er ligt een cadeau te wachten op Merel in de boot, Jessie heeft een verrassing

Jessie heeft als verrassing voor Merel een foto, van haar fotoshoot, op een groot formaat laten printen. Wanneer Jessie het doek tussen de pakketjes ziet staan probeert hij zo snel mogelijk hem in de boot te verstoppen. Hij opent het pakketje en zwijmelt weg bij het aanzien van zijn vriendin op een groot doek. Hij haalt vervolgens Merel met een smoes naar de boot. Wanneer ze de boot instapt weet ze niet wat ze ziet. O, wauw reageert ze enthousiast. En gaat vervolgens op bed zitten, waar Jessie het doek heeft gepositioneerd en staart met bewondering naar het doek. Merel staat verstelt van het lieve gebaar van Jessie en bedankt hem met een kus. Omdat ik van je hou zegt Jessie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *