Een geïnteresseerde wil Katie een nieuwe plek geven, gaat ze binnenkort verhuizen?

Een geïnteresseerde wil Katie een nieuwe plek geven, gaat ze binnenkort verhuizen?

Franny heeft een e-mailtje ontvangen dat er een geïnteresseerde is voor Katie. Franny besluit daarom om de vorige eigenaar om dit nieuws te vertellen. Ze neemt helaas niet op maar Franny geeft aan om even het e-mailtje te bekijken. Franny loopt naar de silo om het tegen de andere bewoners te vertellen. Dus dan is onze Katie er straks niet meer merkt Franny bedroeft op. Nou, dat hoeft niet hoor reageert Mylène. En vertelt verder dat de plaats wel echt geschikt moet zijn. Franny is het er helemaal mee eens maar geeft wel aan dat ze ervan uitgaat dat dit wel doorgaat. Als je het e-mailtje ziet, wanneer kunnen we haar komen ophalen, dan ga ik ervan uit dat het serieus is legt Franny uit. Hiske luistert mee en ze wil meteen naar Katie toe. Hiske pakt een tomaat en ze loopt richting dit lieve diertje. Kom eens Katie, dan kan ik jou nog even verwennen zegt Hiske. Ze aait en praat nog even met Katie en loopt dan weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *