Merel wil een bingo avond doen met haar mede bewoners

Merel wil een bingo avond doen met haar mede bewoners

Merel en Hiske staan buiten en Merel denkt een leuk idee te hebben. Ze wil namelijk met de bewoners sinterklaas suprises voor elkaar gaan maken. Zeker met die black friday sales en de december deals nu geeft ze aan. Hiske lijkt dit ook een leuk idee en ze raadt aan om dit met de groep te bespreken. Vervolgens begint Merel over bingo. Ze heeft namelijk een bingospel zien liggen en ze is daardoor op het idee gekomen om een bingoavond te organiseren. Hiske lijkt al snel enthousiast. Merel en Hiske lopen vervolgens naar de silo en ze willen ook hier het idee van de bingoavond voorleggen. Merel loopt naar boven, waar Franny en Mylène zitten. Ze overleggen over het idee en de twee het een erg leuk plan te vinden. Ondertussen legt Hiske het aan Mariska uit, maar zij lijkt iets minder enthousiast te zijn. Is toch niks aan, bingo reageert Mariska. De andere bewoners komen naar beneden en bekijken hoe ze het willen aanpakken. De bewoners besluiten om de silo op te ruimen en niet al te laat te gaan eten. We hebben ook nog genoeg wijn, dus dat komt goed vertelt Hiske. Oh, dan kunnen we zo ook gelijk de dj-set hierheen brengen voegt ze er nog aan toe. Hoe zou de bingoavond verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 19:06

    Wat een nare uitzending ik hoop echt dat ze er allebij uitgaan wat een gemene mensen met hun briefjes het zal wel weer een blauwe balk worden maar juliie laten elkaar daar helemaal doordraaien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *