Er komt een vliegtuigje over het Utopia 2 terrein speciaal voor Gerrit

Er komt een vliegtuigje over het Utopia 2 terrein speciaal voor Gerrit

Een aantal bewoners zijn druk bezig met het inpakken van kleren en Gerrit is bezig achter de draaitafel. Opeens worden de activiteiten onderbroken door een hard geroep. Gerrit! klinkt het over het terrein. Boven Utopia 2 vliegt een vliegtuigje met een tekst voor Gerrit. Franny rent naar het atelier en ze trekt Gerrit naar buiten. Hij kijkt omhoog en Gerrit krijgt een grote glimlach op zijn gezicht. Dat is lief zegt hij. Even een fotootje van maken voegt hij eraan toe. Ook de andere bewoners kijken vol bewondering naar boven. Wauw zegt Mariska en ze omhelst Gerrit. Ik heb er kippenvel van. Gerrit lijkt zelfs een klein traantje te laten. Dit is echt fantastisch zegt hij en snel maakt Gerrit nog wat foto’s van het tafereel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 193    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *