Brandon roept de groep bij elkaar, hij heeft een idee

Brandon roept de groep bij elkaar, hij heeft een idee

Brandon staat met een microfoon op het strand. Hallo, wil iedereen verzamelen op het strand roept hij door het apparaat. Als iedereen op het strand staat neemt Brandon het woord. En vertelt dat hij kleding in gaat zamelen voor mensen die het minder hebben. Nu heb ik ook nog een vraag aan jullie gaat Brandon verder. Of jullie nog kleren kunnen missen, schoenen kunnen missen en die graag willen inpakken? Merel reageert meteen dat ze dit gaat doen en Brandon deelt de doos uit. Na het korte centraal gaan Hiske, Mariska en Franny direct hun kleding uitzoeken. Zal de doos snel gevuld zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *