Jessie heeft een verrassing voor Merel geregeld en bespreekt het met Hiske

Jessie heeft een verrassing voor Merel geregeld en bespreekt het met Hiske

Jessie over het Utopia terrein en loopt hij Hiske tegen het lijf. Als het goed is komt straks het cadeautje wat ik voor Merel heb besteld zegt hij. Hiske kijkt verbaasd. Had ik je dat vorige week niet verteld? vraagt Jessie. Hiske antwoordt van niet. Die foto van Merel, die ze zo mooi van zichzelf vindt, die heb ik besteld legt Jessie uit. Hiske lijkt direct enthousiast. O zegt ze en er komt een grote glimlach op haar gezicht. Dat vindt ze heel leuk benadrukt ze. Zal het cadeau daadwerkelijk vandaag geleverd worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *