Jessie en Franny zijn druk bezig met het inpakken van kistjes, de bestellingen lopen goed!

Jessie en Franny zijn druk bezig met het inpakken van kistjes, de bestellingen lopen goed!

Jessie loopt naar boven in de silo. Hij wil namelijk de kistjes in gaan pakken en hij haalt de benodigde spullen op. Als hij naar boven loopt zit Franny achter de computer. Ik zag de schoenen en de jas en ik dacht eerst even dat je Merel was zegt Jessie. Franny lacht als Jessie de spullen pakt. Jessie begint vervolgens over de Katie knuffels. Hij merkt op dat ze al bijna allemaal verkocht zijn. Jessie begint vervolgens over de single met Corrie Konings. Hij vraagt of Franny de nieuwe versie al had geluisterd en ze schudt met haar hoofd. De twee luisteren er samen naar en Jessie rapt een beetje mee. Jessie en Franny zijn het er allebei over eens dat deze nieuwe versie inderdaad beter is. Jessie waardeert het dat Corrie Konings zoveel moeite steekt in haar deel van het nummer. Hij loopt vervolgens naar beneden en hij begint aan de kistjes. Wat later komt ook Franny naar beneden en ze pakken samen een heleboel kistjes in. Ze hopen dat ze vandaag alle kistjes ingepakt krijgen en ze kunnen versturen. Zullen ze het werk vandaag afkrijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *