Brandon en Jessie starten de dag met een snelle reparatie

Brandon en Jessie starten de dag met een snelle reparatie

Een nieuwe dag is aangebroken en er is een probleem in de silo. De trap is namelijk kapot en deze moet natuurlijk snel gemaakt worden. Het viel Jessie op dat een plank op de trap los hing. Hij twijfelt geen moment en hij roept Brandon. Voordat de trap gemaakt kan worden, moet Brandon eerst ontbijten. Na het ontbijt pakt hij zijn handschoenen en gaat hij samen met Jessie aan de slag. Met een boormachine halen ze de plank los. Nadat de plank los is zetten de heren er een nieuwe op. Nu kan iedereen weer zonder zorgen de trap gebruiken. Wat gaat deze nieuwe dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *