Franny is begonnen met het opstellen van een lijst, de executieverkoop loopt goed!

Franny is begonnen met het opstellen van een lijst, de executieverkoop loopt goed!

Franny zit achter de computer en is druk bezig met een lijst voor de grote leegverkoop. De munten had je weggegooid toch vraagt ze aan Jessie. Jessie antwoordt bevestigend. Franny geeft aan dat iemand ze namelijk wil kopen. Wie had dat verwacht reageert hij lachend. Jessie laat weten dat ze het voor de zekerheid even aan Brandon moet vragen maar hij denkt dat ze allemaal weg zijn. Jessie stelt voor om mensen niet oneindig te laten bieden maar mensen gewoon één bod te laten doen op de goederen en de hoogste uit alle biedingen te pakken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *